Lacky- krvarenje iz nosa

Pas koji je doista i dobio ime kakvo zaslužuje. Pronađen je kako luta Bjelovarom već duže vrijeme i udomljen je. Nešto kasnije počinju problemi. Javlja se krvarenje iz jedne nosnice. Sumnja je bila na otrovanje, međutim kako terapije nije imala uspjeha krenulo se sa antbioticima. U mukotrpnih 6 mjeseci Lacky je prošao veliki broj antibiotika, kortikosteroida, pretraga ( krvnih, rtg, rinoskopija…) međutim uzrok njegovog problema i dalje nije nađen a stanje se još k tome i pogoršavalo.

krvarenje-iz-nosa-u-psa                          krvarenje-u-psa

Po dolasku u Veterinarsku bolnicu Laky je bio uplašen, na kraju krajeva mi smo mu bili 10-ti koji mu pokušavaju pomoći. Nakon već samo 2 dana boravka u Veterinarskoj bolnici Laky se privikava na terapiju podizanja bioloških potencijala što vlasnike začuđuje jer se ne da odvesti do auta već se vraća u bolnicu na svoje mjesto gdje prima terapiju. Prvi dio terapije završen je nakon 5 dana i Laky je vraćen u Bjelovar na dva dana odmora.

7 dana kasnije vlasnica nas uzbuđeno zove i zahvaljuje jer Laky napokon nakon 6 mjeseci ne krvari na nosnicu i po prvi put se da dirati po nosu a da ne reagira bolno. S obzirom da je Laky-ju puno bolje bilo već nakon samo 5 dana, terapija nije produžena na uobićajnih 3 tjedna. U slučaju bilo kakvih recidiva vlasnicima je predložen nastavak terapije.

2 mjeseca nakon terapije vlasnica nam javlja kako se Laky potpuno oporavio i krvarenje se više nije pojavilo. Sve tvorbe koje je imao po koži od čireva veličine oraha do manjih tvorbi veličine graška potpuno su se povukle i prekrile dlakom. Ove su nam slike poslali vlasnici- potpuno novi Lacky.

alternativna-medicina-u-veterini      alternativna-medicina-veterina